Geng blog

05/06/2013

Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K

Bismilahirahmanirahim...

dipetang yang mulia lagi hujan membasahi tanjung Malim ni, aku merajinkan diri singgah dan blogwalking ke blog-blog lain...ramainye join contest.. ramainya buat contest..ramainya..ramainya... 

Terjumpa satu blog yang menarik oleh Mr. K.. wah..blg ni ramai follower! interface cantek walaupun dia gunakan latar yang gelap...tapi warna tu diserikan dengan tulisan yang menarik...tulisan dan bahan penulisan pun bagus.. contest yang dibuat pun syaratnya yang mudah-mudah saje.. thanks Mr K.. saya join segmen kamu... 

Disebabkan Mr K tak benarkan klik kanan, maka aku print screen saje.. :)



Jumlah follower aku dalam blog ni sekarang baru #50....

Mr K kate nak follow balik tanda terima kasih..tapi biar aku terima kasih kat Mr K dulu sebab buat segmen mudah dan menarik ni..hihi..

TERIMA KASIH MR K! :)

23 comments:

  1. Hai..follow me back please.. :D

    http://biecmax.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jumpe button follower pada blog awak sis....why? :(

      Delete
  2. anis singgah sini and follow.. dr segmen same :)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done! sudi follow kemabali yup! :)

      Delete
  3. im here...dari segmen yg sama..done follow u..selamat bersegmen n selamat menaikkan follower awak.. :)

    http://anafunnies.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  4. join jugak segmen ni... sama2 la bagi sokongan ye... jom follow
    http://farid-kehidupan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum :)
    saya dari segmen yang sama ingin berkunjung dan memberi 1 follow kepada teman satu SEGMEN :) selamat bergabung ^o^)~

    http://enziiegekhizakii.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  6. hai you !! i dari segmen yg sama .. done follow you .. hit me back okeh !! http://jarijemarikaku.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  7. Thanks sebab sudi join segmen ni ^__^
    Senarai penuh peserta segmen telah dikeluarkan. Lets check-it-outt! XD
    ==► http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-mtkb-by-mrk.html

    ReplyDelete
  8. from the same segment! :) follow you. :)come to my site.. ;)
    http://wonderfullifezanahamdan.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  9. saya datang dari segmen yang sama

    http://farahsyamimi.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    done follow sini :)

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yg sama :)
    http://fardiyah.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  11. Done follow.. Datang drpd segmen MTKB by MR.K .. Blogwalking utk mnambah kenalan.. kalau sudi, follow blik ye.. Salam perkenalan.. Goodluck dlm bersegmen..
    http://sisnurul92.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  12. Followed you!!
    #82
    Hit me back yaww!!

    assignmentcscrazil.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    thanks! :)

    ReplyDelete
  13. dri segmen yg sama..blogwalking sini..follow bg yg belum >.<

    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg sama.done follow you.follow me back :)

    http://memburucintamu.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  15. dr segmen yg sma..done follow your blog

    follow me back here --> Follow me

    leave ur blog here --> Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K

    tqvm..happy blogwalking

    ReplyDelete
  16. Hi,from same segment,
    Group 18 No 173 :)

    Done follow you dear..
    Jemput singgah & follow if u like..
    http://ceritasamofa.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete

bagi sikit pendapat... :)