Geng blog

05/06/2013

T-shirt Printing Murah dari T-shirt Mudah Terengganu

Bismilahirahmanirahim...

Haa...ni nak cerita pasal pembuatan T-Shirt..bila zaman-zaman sekolah dulu cukup suka buat T-Shirt.. konon-konon nak buat kenangan zaman sekolah..haha.. sampai tahap sekarang dah kat universiti pun macam tu..apa saja program yang join mesti nak claim T-Shirt.. maklumlah kenangan..

Ade satu laman blog ni menawarkan penjualan t-shirt printing murah  Design pun cantik-cantik belaka.. kalau nak tempah bolehlah tengok kat facebook atau laman web...

ni page kat facebook T shirt Printing murah

Ini biodata pemilik blog ni...


Kerteh, Terengganu, Malaysia
Kami pakar dalam pembuatan t-shirt printing atau cetak t-shirt mengikut citarasa dan design pelanggan. Kami juga membuat cetakan pada mug (mug printing) dengan harga murah. Kami menjual barang-barang silkscreeen printing.


Antara design yang menarik...


boleh tulis jawi! wow! i like!

Tsirt kawin pun ade..aishhh...

ni untuk pasukan..




sempena hari ibu pun boleh buat...

ni untuk pasangan bercinta..auw!


Pernah terpampang lagi dalam surat khabar!

bagi yang tak tahu apa tu silkprinting...ni dia..siap bagi gambarajah lagi...



Blog ni pun ada menawarkan pelbagai promosi yang menarik! macam-macam ada! apa lagi! jomlah serbu t shirt printing murah ni!!! :)


18 comments:

  1. Replies
    1. senang lah nak deal nanti..same2 terenganu boh! :)

      Delete
  2. Replies
    1. kan? saya pun jadi tertarik! lagi2 yang tulisan khat!

      Delete
  3. smart gak..sy ni jrg jgk beli t-shirt, tp kalau ada org nk bg..sy nk la..heeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. doakanlah saya menang contest ni! then i'll share hadiahnye..hihi.. :)

      Delete
    2. owhhh he3..pending jap, igtkn contest ape, xbca plak yg bwah :) ok2..smoga berjya k..gudluck100000x...smoga dipermudahkanNYA..

      Delete
    3. hehehe..xpe..mybe publish yg ni kemudian..tu tak perasan

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. jauhnya kat terengganu.... huhuh

    ReplyDelete
  6. cantik design t-shirt ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik2 belaka..ni baru tgok ckit je.. macam2 design lagi adA

      Delete
  7. Nice Blog,,,,,

    Thanks for the information….
    Tshirtsonly is offering cheap t-shirt printing that can be delivered at your doorsteps within 24 hours. Find their branches of T-shirt printing Brisbane and T-shirt printing Sydney and get the most stylish tees in town. More information please visit : http://www.tshirtsonly.com.au/

    ReplyDelete

bagi sikit pendapat... :)