Geng blog

12/05/2013

Segmen Follow April hingga Disember 2013

Bismilahirahmanirahim...

Sedang menyingkap-nyingkap tabir blog , terlihat pula segmen ni Blog cantek ni..terlintas nak join.... Nice blog nice entry.. canteknya blog dia ni... patutlah ramai yang ikut...aku pun nak join jugaklah... :)



Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog (Wajib)
  • Follow Belog cik akak (yang dah follow boleh abaikan)
  • Soal entri tak wajib....ikot suka hati u all nak buat cam mane...yang penting u all suka
  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri u all
  • Letak Tajuk " Segmen Follow April hingga Disember 2013"...Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan...hihi
  • Akhir sekali u all boleh tinggalkan link dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100%
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja

Segmen bermula 02.04.2013 dan Tamat 31.12.2013

HADIAH???

Hadiah masih dalam perancangan cik akak....

Hadiah Novel dan Top Up semestinya....
Yang lain-lain cik akak akan update dari semasa ke semasa....
semoga segmen cik akak mendapat sambutan...

25 comments:

  1. Adik hantar link entri kat belog akak...nanti senang peserta nak terjah...
    Makseh sudi join cik akak...hihi...

    Cik akak follow sini balik dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenQ very much akk! ok! i will!!

      Delete
  2. Makseh hantar link tu..hihi...cik akak dah masukkan dalam list peserta adik bolehlah terjah balik


    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-segmen-follow-april.html


    panggil je cik akak @ kak omei...hihi..jangan lupa follow k...tambahkan rakan tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maseh jugak kak..baru je mule aktif blog semula.. :)

      Delete
  3. wahh segmen cik akak :) selamat bersegmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) dah singgah blog kamu! nice blog!

      Delete
  4. yaya singgah blog manis ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima ksaih juga yaya yg manis.. :)

      Delete
  5. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-2..Jemput singgah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! follow dah blog awak! terima kasih sudi singgah ke blog saya yang baru dan hijau ni!! :)

      Delete
  6. dr segment sama + dah follow.
    jom singgah sambil follow di blog sy. :)
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  7. dtg dri segmen yg sma

    http://auniizzahjafri.blogspot.com/2013/05/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah follow kembali..thanks sis! :)

      Delete
  8. Assalammualaikum..hai..akk dr segmen sama..da follow sini..hope sudi follow akk juga ya..:)
    http://qasehreena.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah kak..terima kasih sudi singgah!! :)

      Delete
  9. Datang singgah sini n sudah follow pon ..

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..

    dari segmen yg sama...jemputlah ke blog saya jua..

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2013/06/segmen-follower-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum . Salam ramdhan ^^ . Singgah sini . Nak memfollow :)

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  12. salam.... da joen da..hehehe...
    http://donghaeismyhubby.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum. Blogwalking sini.

    Btw, Jom join segmen ni. Tak kisah nak buat entry atau pun tak. Yang penting, harap sudi join untuk memeriahkan lagi segmen ni XD

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
  14. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah Segmen Follow April hingga Disember 2013 by Cik Akak Omei & keep in touch.

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum . Salam ramdhan ^^ . Singgah sini . Nak memfollow :)


    Glutavia Beauty Drink

    ReplyDelete

bagi sikit pendapat... :)